Mulighederne er mange 

To-plans lejligheden på 129 kvm. er en meget spændende og lys lejlighed. Plantegningen viser den oprindelige indretning, men da mange har fået godkendt ændringer som ikke skal fjernes ved fraflytning er det ikke alle lejligheder der ser præcis ud som på tegningen. I en del af lejlighederne er "skydedøren" mellem værelse og opholdsstuen på 1. salen eksempelvis fjernet. Du har selvfølgelig også mulighed for at sætte dit eget præg på din lejlighed - nogle ændringer kræver dog, at du først har indhentet tilladelse hertil hos KAB/driftsledelsen.Stueplan
I stueplan er to store værelser, begge med udgang til østvendt flisebelagt terrasse. Fra forstuen, hvor der er rigelig plads til garderoben, er adgang til bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler med mere. Lejlighedens største badeværelse der indeholder stort badekar med brus er også placeret i stueplan. 


1.sal 
Med  skrålysvinduerne mod øst og de store vinduespartier mod vest  bliver 1. salen en ganske særlig oplevelse. Bedre lysindfald skal man lede længe efter og der er fuld panorama udsigt til himlen.  Med køkken/alrum sektionen der går i et med opholdsstue/kammer sektionen åbnes for indretningsmuligheder, der svarer til dem man finder i luxeriøse penthouselejligheder. På 1. salen er lejlighedens andet badeværelse med brus. Fra opholdsstuen er der udgang til en dejlig stor flisebelagt vestvendt terrasse med rigelig plads til at skabe et hyggeligt udeliv med blomsterkrukker, parasol/markise, havemøbler med mere.


Til lejligheden hører også et opvarmet pulterrum, som er tæt på boligen.

Tag et kig på billederne fra lejligheden, og kom endelig forbi og kig på jeres næste hjem.