Seneste nyheder 

 

Lukketider og aflysning af møder fortsætter

Læse nyeste opdatering i forhold til nedlukning for personlige henvendelser og aflysning af møder grundet Covid-19 nedenfor.

26-03-2020

Myndighederne besluttede den 23. marts 2020 at forlænge alle restriktioner knyttet til Coronavirus til den 14. april - dvs. efter påsken.
I KAB-fællesskabet betyder det, at der fortsat er lukket ned for personlige henvendendelser - både på Ejendomskontor og i Sekretariat. Der gennemføres heller ikke møder med personligt fremmøde i driftregi og i beboerdemokratiet eller kurser og arrangementer for bestyrelser og medarbejdere.

I perioden opretholder Ejendomskontoret  et nødberedskab, som sikrer affaldshåndtering, varmeforsyning og syn af boliger i forbindelse med genudlejning. Øvrige ikke-akutte henvendelser udskydes til, der igen er normal drift. Vi opfordrer derfor alle til ikke at indmelde ikke-akutte sager, førend vi kører som normalt.

Heldigvis har vi andre kommunikationskanaler, som I fortsat kan benytte, når I skal have kontakt til os. Vi kan både kontaktes telefonisk, på mail eller via app'en Mig og Min bolig.

 

Kontaktinfo til Ejendomskontoret

Mail:ejk-midtpunkt@kab-bolig

Telefon: 4434 0910 (alle hverdage kl. 12.30 - 13.30)

App: "KAB - Mig og Min Bolig" (hent den i din AppStore eller i din Google Playbutik)

Kom hurtigt i gang med brug af app'en
Første gang du bruger appen, skal du logge ind med brugernavn og aktiveringskode. Når du er logget ind, får vi oplysninger om dit lejemål, og du er klar til at sende opgaver og modtage beskeder. Du finder dine login-oplysninger i det brev vi tidligere har sendt til dig eller under Kontooplysninger i Mit KAB.
Guide til at finde login-oplysninger.

 

Kontaktinfo til Blokrådssekretariatet

Mail: blokraad@farum-midtpunkt.dk

Telefon: 3051 9183

 

Pas fortsat godt på jer selv og hinanden